Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte Unisex T-shirts


Bedrukte Unisex T-shirts

Bedrukte unisex t-shirts

Bij Tshirtwereld bieden wij een breed aanbod van bedrukte unisex t-shirts aan. Zo hebben wij verschillende modellen t-shirts met een ronde hals, maar ook t-shirts met een v-hals. Al onze t-shirts zijn behandeld met softener en enzymen waardoor deze zacht en glad aanvoelen. Bij het wassen van onze unisex t-shirts adviseren wij een handwas van 40°C  en uitsluitend wasmiddelen te gebruiken waaraan geen bleek of wasverzachter is toegevoegd. Daarnaast blijft het t-shirt het mooist wanneer dit niet in de wasdroger wordt gedaan, maar uitgehangen wordt en de opdruk niet gestreken wordt. De unisex t-shirts zijn in verschillende kleuren te bestellen in de maten XS t/m 4XL.

Unisex t-shirts met logo

Voor het bedrukken van unisex t-shirts heeft u oneindig veel mogelijkheden. Zo wordt ten eerste de bedrukking in full color gedrukt. Hierdoor is het mogelijk een stukje tekst, logo of afbeelding op het t-shirt te laten drukken. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de positie van de bedrukking te bepalen. Zo kunt u ervoor kiezen om de bedrukking op de rug, op de borst of zowel op de rug- als borstzijde te laten drukken. Mocht u het shirt liever onbedrukt bestellen dan kan dit natuurlijk ook. De unisex t-shirts zijn al vanaf 1 stuk verkrijgbaar.

Unisex t-shirts met opdruk

Het laten bedrukken van unisex t-shirts kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo wil de één juist meer naamsbekendheid creëren voor het bedrijf of vereniging en de ander laat t-shirts bedrukken voor een familiedag. Het bedrukken van t-shirts is bijvoorbeeld ook ideaal voor bij evenementen. Dankzij de bedrukte t-shirts stralen uw medewerkers meer autoriteit uit of vormen ze een herkenningspunt voor de bezoekers.