Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte dames T-shirts

Bedrukte dames t-shirts

Bij Tshirtwereld hebben wij een breed assortiment aan bedrukte dames t-shirts en is er voor ieder wat wils. Zo hebben wij basic dames t-shirts die vooral aantrekkelijk zijn vanwege hun goede prijs-/kwaliteitsverhouding, maar hebben we ook premium dames t-shirts die vooral gefocust zijn op de kwaliteit. Alle t-shirts zijn getailleerd en behandeld met softener en enzymen wat ervoor zorgt dat de shirts glad en zacht aanvoelen. De t-shirts zijn in verschillende kleuren beschikbaar en de maten lopen van XS t/m 4XL.

Dames t-shirt met logo

Alle dames t-shirts worden in full color bedrukt. Hierdoor heeft u oneindig veel mogelijkheden in het ontwerpen van uw opdruk. Dit kan variëren van een stukje tekst tot een logo of afbeelding. Naast het geheel creëren van uw eigen ontwerp heeft u ook de mogelijkheid om ook de drukpositie op het t-shirt te bepalen. U heeft de keuze om de opdruk op de rugzijde, op de borstzijde of zowel op de rug- als de borstzijde te laten drukken. Alle modellen zijn al vanaf 1 stuk verkrijgbaar.

Dames t-shirts met opdruk

Bedrukte dames t-shirts kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo wil de één t-shirts laten bedrukken voor een vrijgezellenfeestje en de ander ze laten bedrukken voor de vrouwelijke werknemers binnen het bedrijf. Deze zullen hierdoor bijvoorbeeld een herkenningspunt vormen voor bezoekers op een festival of juist voor de vergroting van de naamsbekendheid van het bedrijf zorgen. Daarnaast kunnen de t-shirts ook gebruikt worden voor de merchandise van artiesten.

9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 23 van 23 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 23 van 23 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021